Eesti suurim äriinkubaator tuleb Pärnusse hakkajaid otsima

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu koostöötamiskeskus Forwardspace ja Tallinna teaduspark Tehnopol alustavad koostööd ja toovad riigi mainekama inkubatsiooniprogrammi alustavate Pärnumaa ettevõteteni.
Pärnu koostöötamiskeskus Forwardspace ja Tallinna teaduspark Tehnopol alustavad koostööd ja toovad riigi mainekama inkubatsiooniprogrammi alustavate Pärnumaa ettevõteteni. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu koostöötamiskeskus Forwardspace ja Tallinna teaduspark Tehnopol alustavad koostööd ja toovad riigi mainekama inkubatsiooniprogrammi alustavate Pärnumaa ettevõteteni. Kandidaatide ideid ja meeskondade tutvustusi oodatakse 28. detsembriks.

“Oleme pikalt unistanud, et ka Pärnus oleks võimalik Eesti mainekamat inkubatsiooniteenust kasutada,” rääkis Forwardspace’i kogukonnajuht Marie Rosalie Hanni, et lõpuks täitub pikaaegne ootus. Tänu Forwardspace’i ja Tehnopoli koostööle toob teaduspark mõne oma ürituse suvepealinnagi, et siin kohalike start-up’ide arengut toetada ja uusi huvilisi kaasata.

Eesti suurima inkubaatori meeskond ja mentorid aitavad arendada ärimudelit, kasvatada müüki, paika panna turundusplaani, valmistada alles alustavat ettevõtet ette investeeringuks ja sõlmida kontakte.

Tehnopoli saab oma ideid esitada küll aasta läbi, aga Pärnu voorul osalemine kiirendab edasipääsejatele protsessi oluliselt.

“Olin Tehnopoli inkubaatoris, samal ajal ettevõttega iga päev Pärnus toimetades. Ligipääs kontaktidele on põhiline,” rääkis WebARXi asutaja Oliver Sild.

Sõelale jäävate äriideede loojatelt oodatakse täielikku pühendumust, sest märkimisväärse lõpp-produktini jõudmine vajab aega ja nõuab palju tööd. Inkubaatoris pakub tuge üle 60 ärimentori, toimub rohkelt teemakohaseid koolitusi ja pakutakse kohta koostöötamiskontoris nii Pärnus kui Tallinnas.

Startup Inkubaator on Tehnopoli kasvuprogramm alustavatele tehnoloogia ettevõtetele. Oodatud on nii info- ja kommunikatsiooni-, rohe-, tervise- kui kosmosetehnoloogia ideed.

8. jaanuaril tuleb inkubaatori meeskond Pärnu tutvuma potentsiaalikate äriideedega.

Teaduspark Tehnopol on 2003. aastal Eesti Vabariigi, Tallinna linna ja tehnikaülikooli asutatud teadus- ja ärilinnak alustavatele ja kasvavatele tehnoloogiaettevõtetele. Linnakus asub üle 200 firma ja äriarendusteenuseid kasutab veel umbes 250 tehnoloogiaettevõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles