Jõulupuude valik paneb kukalt kratsima

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamajaka juures jõulupuudega kaupleva Raigo Rõõmussare sõnade kohaselt on kõige minevam kaup umbes kahe meetri kõrgune tiheda võraga kuusk. Niisuguse hind on ligemale 25 eurot.
Kaubamajaka juures jõulupuudega kaupleva Raigo Rõõmussare sõnade kohaselt on kõige minevam kaup umbes kahe meetri kõrgune tiheda võraga kuusk. Niisuguse hind on ligemale 25 eurot. Foto: Urmas Luik

Jõulud lähenevad, seda kinnitavad Pärnu kaubanduskeskuste juures püsti pandud ajutised müügipaigadki, kus müügil on laia valik kuuski ja nulge. Kes aga selliselt platsilt osta ei soovi, saavad puu soetada kauplustest või sellele metsa järele minna.

Kaubamajaka juures jõulupuudega äritsev Raigo Rõõmussar avaldas, et nemad alustasid müügiga juba 1. detsembril. Valikusse kuuluvad hõbekuusk, harilik ja Serbia kuusk ning Kaukaasia nulg. Enim ostetakse Rõõmussaare sõnutsi harilikku kuuske, kuid hõbekuusedki on tänavu hästi kaubaks läinud. “Need näevad ilusad välja ja inimesed tahavad proovida midagi teistsugust,” pakkus kuusemüüja, miks mustsõstrahõnguga hõbekuusedki kaupluseesiselt tee kodudesse leiavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles