Valgusetendus suleb jupi südalinna tänavast

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homme ja ülehomme, 21. ja 22. detsembril 14–21 on Pärnu südalinnas valgusetenduse tõttu liikluseks suletud Uue tänava raekojaesine lõik.
Homme ja ülehomme, 21. ja 22. detsembril 14–21 on Pärnu südalinnas valgusetenduse tõttu liikluseks suletud Uue tänava raekojaesine lõik. Foto: Pärnu linnavalitsus

Homme ja ülehomme, 21. ja 22. detsembril 14–21 on Pärnu südalinnas valgusetenduse tõttu liikluseks suletud Uue tänava raekojaesine lõik.

Et valgusetendus “Pimeduse valgel” kahel õhtul publikuni jõuaks, katsid usinad töömesilased täna trükikojast saadud paberitega raehoone aknaid.

Pärastlõunal toimusid raekoja seinal valgusetenduse esimesed proovid.

Usinad töömesilased katsid täna trükikojast saadud paberitega valgusetenduseks raehoone aknaid.
Usinad töömesilased katsid täna trükikojast saadud paberitega valgusetenduseks raehoone aknaid. Foto: Pärnu linnavalitsus

“Pimeduse valgel” on audiovisuaalne vaatemäng, kus põimuvad valgus, video mapping (videoprojektsioon), varjuteater ja muusika, esitamaks üht ammust lugu uues valguses. Või pimeduses.

Toomapäeval, 21. detsembril kell 18 algab etendus Pärnu linnapea kõne ja jõulurahu väljakuulutamisega. Tasuta kümneminutist etendust näeb homme ja ülehomme kella 18st kolmel täistunnil raekoja fassaadil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles