Kavaleride rivvi astub kolm tuntud meest

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult Kilingi-Nõmme gümnaasiumi direktor Erli Aasamets, Pärnu ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk ning kauaaegne Pärnumaa omavalitsuste liidu juht ja suusatreener Eeri Tammik.
Vasakult Kilingi-Nõmme gümnaasiumi direktor Erli Aasamets, Pärnu ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk ning kauaaegne Pärnumaa omavalitsuste liidu juht ja suusatreener Eeri Tammik. Foto: Mailiis Ollino/Lilli Tölp/Ants Liigus

Pärnumaa vapimärgi kui kõrgeima tunnustuse kavaleride rivi täieneb kolme silmapaistva ja tuntud inimese võrra: need on Erli Aasamets, Andrus Kärpuk ja Eeri Tammik. Sedasi otsustas üleeile Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) üldkogu, kus arutati kaheksa vapimärgi kandidaadi esildist.

“Üldkogul arutasime kõiki kandidaate, aga nii palju kui on inimesi, on ka arvamusi, hääletasime ja jõudsime üksmeelele,” rääkis POLi üldkogu esimees, riigikogu liige Andres Metsoja. “Kõik enim hääli saanud on tublid, aga kahjuks ei ole nende hulgas ühtegi ettevõtjat, ometi on mul hea meel, et vapimärgiga tunnustatavate hulgas on koolijuht, kellel silm veel särab, sest haridustemaatika maapiirkonnas on keeruline.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles