Päästeaasta kokkuvõte: enim langeb tuleohvriks keskealisi mehi

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahest mullu Pärnumaal tules elu kaotanud inimesest üks leidis oma lõpu Sindis elamiskõlbmatus majas. Kuigi päästjad ja omavalitsus nägid suurt vaeva mehe sotsiaalkorterisse meelitamisega, ei nõustunud suure maja ainus elanik sealt lahkuma.
Kahest mullu Pärnumaal tules elu kaotanud inimesest üks leidis oma lõpu Sindis elamiskõlbmatus majas. Kuigi päästjad ja omavalitsus nägid suurt vaeva mehe sotsiaalkorterisse meelitamisega, ei nõustunud suure maja ainus elanik sealt lahkuma. Foto: Kaspar Pokk

Mullu hukkus Pärnumaal tuleõnnetuses kaks inimest, mis on niisama palju kui aasta varem. Mõtlemapanev on siinjuures fakt, et mõlemal aastal kaotasid põlengus elu 50. eluaastates mehed.

Viimatine Pärnumaal inim­ohvri nõudnud põleng oli mullu 20. novembril Sindis, kus süttinud kahekorruselisest puumajast leiti hukkunud keskealine mees. Väärib märkimist, et kuigi maja seisukord oli kohutav, keeldus sealne ainus elanik ära kolimast.

Teine mullune hukkunuga tuleõnnetus juhtus aprilli lõpus Pärnus Laial tänaval, kus kahekorruselises puidust kortermajas levis trepikojas suits. Appi tõtanud päästjad leidsid ühest korterist puuküttega pliidi eest 56aastase mehe surnukeha. Korteri laes oli suitsuanduri kinnitustala, korrast ära seade aga kapi peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles