Kuumalaine pani Lottemaa külastatavusele põntsu

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa on mõtetes juba suvehooajas.
Lottemaa on mõtetes juba suvehooajas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Suvi jäi Lottemaal külastajate poolest kesiseks, kuid jõulumaa tõi kohale rekordarvu uudistajaid. Kokku sõitis möödunud aastal teemaparki 62 022 inimest.

Mullune põuane suvi pärsis Lottemaa külaliste arvu märgatavalt. “Kuumalaine sattus põhilisse puhkuseperioodi ja vanemad ei taha tuua oma väikseid lapsi kõrvetava päikese kätte,” sõnas Lottemaa tegevjuht Margit Toodu. Läinud suvel külastas Lottemaad 52 000 inimest.

Talvise külastatavusega jääb tegevjuht väga rahule. “Võrreldes eelmise talvemaa külastajate rekordiga oli üle 2000 inimese rohkem,” rääkis Toodu. Sel korral külastas Lottemaad 10 022 inimest.

Aastane külastatavus jäi varasemaga suhteliselt samale tasemele.

Juba käib tulevaks suvehooajaks valmistumine. Arutatakse uusi atraktsioone ja otsitakse näitlejaid. “Tulevad uued tegelased ja mõningaid üllatusi on veel plaanis,” lausus tegevjuht ega soostunud avaldama, mis uuendused täpsemalt ees ootavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles