Kolm aastat Pärnu Rannahotelli peakokana töötanud Herkki Ruubel lahkub ametist.
Herkki Ruubel lahkub Rannahotellist
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotelli köögi tavasid ja eksklusiivsuse järjepidevust hakkavad veebruari keskpaigast tagama kaks noorema põlvkonna lootustandvat kokka Mait Lohu ja Sören Mäesalu. Mõlemad on Rannahotelli köögis töötanud 2016. aastast.
“Ruubelil on väga selge arusaam ja taju, milline üks õige gurmeerestoran peab olema. Peakokana andis ta märkimisväärse panuse Rannahotelli restorani arendamisse just selliseks, nagu see praegu on. “White Guide Nordic 2019” edetabelis on Rannahotelli restoran Eestis 9. ja Baltikumis 12. kohal,” ütles Finest Rannahotell OÜ juhatuse liige Oliver Paasik.
Järgmiste kokkade peagi pakutavates hõrgutistes lubab Rannahotell uue põlvkonna särtsu ja klassikat.
Ruubeli edasiste plaanide kohta info puudub.