Liikvel on Läti autovargad, politsei palub avalikkuse abi pätibande tabamiseks

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub avalikkuse abi, tabamaks kuriteos kahtlustatavaid, kes sõidavad saateautoga.
Politsei palub avalikkuse abi, tabamaks kuriteos kahtlustatavaid, kes sõidavad saateautoga. Foto: Urmas Luik

Täna varahommikul pidasid Pärnu politseijaoskonna patrullpolitseinikud Savi tänava ja Ehitajate tee ristis kinni Tabasalust öösel varastatud 2016. aasta Toyota maasturi RAV4. Sõidukit juhtis 42aastane Läti Vabariigi kodanikust mees, kes peeti kinni. Kuid politsei palub avalikkuse abi, tabamaks teisi kuriteos kahtlustatavaid, kes liiguvad saateautoga.

Kogutud info järgi võivad saateautod olla välisriigi numbrimärgiga, sedaankerega, halli värvi, 2005. aasta Audi A6 ja musta värvi, 2007. aasta Audi A4.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo talituse juhi Hannes Keldi sõnutsi on varastatud sõiduk tänu kiirele infovahetusele ja operatiivsele reageerimisele käes. Praegu töötavad kogu Eesti politseinikud, et tabada kuriteoga seotud saateautot, sest politseinikel on alust arvata, et professionaalsed autovargad tegutsesid grupis.

“Palume kõigil, kes märkavad kirjeldatud välisriigi numbrimärgiga sõidukeid, anda sellest kohe politseile teada. Palume inimestel mitte asuda sõidukeid peatama. Kõige olulisem on anda tähelepanekutest kohe teada hädaabinumbril 112, et politseipatrullid saaksid kiiresti reageerida,” rõhutas Kelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles