Looduse Omnibuss ootab töid fotokonkursile

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Sakala piltnikul Marko Saarmil ühel juulikuu pühapäeval Turva külas Kurgnõmmes pildile püüda ilves, kes istus kenasti kännu peal. 23 aastat Heimtali jahiseltsi kuulunud Saarmil on õnnestunud kaamerasilma ette saada kõik kolm Eesti suurkiskjat: karu, hunt ja ilves.
Sakala piltnikul Marko Saarmil ühel juulikuu pühapäeval Turva külas Kurgnõmmes pildile püüda ilves, kes istus kenasti kännu peal. 23 aastat Heimtali jahiseltsi kuulunud Saarmil on õnnestunud kaamerasilma ette saada kõik kolm Eesti suurkiskjat: karu, hunt ja ilves. Foto: Marko Saarm

Igas vanuses fotograafiahuvilised saavad osaleda Looduse Omnibussi korraldataval igaühe loodushoiule pühendatudvõistlusel "Looduse aasta foto 2019".

Võistlus toimub tänavu 19. korda ja pilte oodatakse üldarvestuses kaheksas kategoorias, noorte ja laste klassis kolmes kategoorias. Omaette kategoorias hinnatakse liikuvaid pilte.

"Kuna tänavu on eesti keele aasta, siis ootame iga foto juurde autorilt pildile väärtust lisavat kuni 500 tähemärgi pikkust lugu ilusas eesti keeles," teatas vastutav korraldaja Jaan Riis konkursi veebilehel.

Jagatakse 15 väiksemat Tantsiva Hundi auhinda ning selgitatakse välja aasta loodusfotograaf, kes pälvib Suure Hundi auhinna. Auhinnafond on tänavu kokku 8000 eurot, mille panevad välja võistluse toetajad.

Pilte kogutakse kevadel ja hinnatakse suvel ning auhinnagala toimub ja fotonäitused avatakse oktoobris. Selleks ajaks on valmis "Loodusfoto aastaraamat 2019".

Võistluse ajakava ja reeglid leiab Looduse Omnibussi veebilehelt. Iga autor võib esitada kuni 20 fotot ja kolm videot. Esitamise tähtaeg on 20. mai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles