Linnapea tänab edukaid gümnaasiumilõpetanuid

Merle Rallmann
Copy
Tänavu võõrustab linnapea tublisid gümnaasiumilõpetanuid Ammende villas. Pilt 2015. aasta vastuvõtult.
Tänavu võõrustab linnapea tublisid gümnaasiumilõpetanuid Ammende villas. Pilt 2015. aasta vastuvõtult. Foto: Urmas Luik

Homme õnnitleb meer Romek Kosenkranius Pärnu linna gümnaasiumide kuldmedaliga lõpetanuid.

Tänavu lõpetas Pärnus üldhariduskooli kuldmedaliga kokku 27 noort, neist kaheksa Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis, 13 Pärnu Koidula Gümnaasiumis, neli Pärnu Ühisgümnaasiumis, üks Tõstamaa Keskkoolis ja üks Pärnu Täiskasvanute Gümnaasiumis. Pidulikul vastuvõtul Ammende villas avaldab linnapea tublidele elluastujatele tänu õpingutele pühendumise eest ja annab neile üle Pärnu märgi. Kõiki kuldmedaliga lõpetanuid tunnustab linn 200eurose stipendiumiga.

Pidulikul vastuvõtul õnnitleb linnapea ka neid gümnaasiumilõpetanuid, kes ei ole kuldmedalistid, aga on kutsutud 27. juunil presidendi vastuvõtule. Sel aastal on vastuvõtule kutsutute ringi laiendatud, et tunnustada silmapaistvaid noori, kes lisaks väga headele õpitulemustele on saavutanud suurepäraseid tulemusi spordis, muusikas, kunstis või teadustöös. Valiku tegemine usaldati õpetajatele ja koolijuhtidele. Kadrioru roosiaias toimuvale presidendi vastuvõtule on kutsutud kokku 15 tegusat Pärnu õpilast.

Presidendi vastuvõtule kutsutud koolilõpetajad

Presidendi vastuvõtule on oodatud:
Liisamari Viik ja Hans Markus Kalmer Sütevaka Humanitaargümnaasiumist,
Anna-Maiam Käär Tõstamaa keskkoolist,
Liisbet Klein ja Kevin Saar Ühisgümnaasiumist,
Pavel Sõsojev ja Merike Luihka Täiskasvanute gümnaasiumist,
Anett Palmiste, Janely Kangur, Kirke Pruudel, Katrin Kostabi, Cristin Marii Titma, Anastasija Gorjatševa, Johanna Lipp ja Kärolin Veerpalu Koidula gümnaasiumist.
Allikas: Pärnu linnavalitsus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles