Pärnu räpipoiss kirjutas loo slaavikükist

Laura Vadam
, reporter
Copy
Silver Orissaar tegeles muusikaga juba põhikoolis, lauldes poistekooris ja ansamblis ning mängides eri pille.
Silver Orissaar tegeles muusikaga juba põhikoolis, lauldes poistekooris ja ansamblis ning mängides eri pille. Foto: Erakogu

Pärnumaa noormees Silver Orissaar ehk räppar AG ehk AGIDAS avaldas videosingli “Slaavikükk”, mis on järg mais ilmunud debüütalbumile “Segamini”. Plaat jutustab keerulistest ja lihtsamatest olukordadest noore inimese silme läbi. Albumil lööb kaasa Lauri Saatpalugi. 

Räppari mänedžer Jaanus Saks tõdes, et noormees pole pärast debüüti käed rüpes ootama jäänud, vaid on nokitsenud kodustuudios uute lugude kallal.

“Ma kirjutan, kui ideed tekivad. Arvutisse on tasapisi kogunenud läbi huumoriprisma vaadatav väike kõrvalprojekt AG IDAS ehk AGIDAS,” tutvustas räppar oma uut alter ego, milles väljenduvad slaavi veri ja mõjutused elust ja massimeediast. “Olen nii-öelda puhas eestlane ja kuna see polegi päris, siis see ongi AGIDAS.”

Saks märkis, et teab oma kogemusele tuginedes, kui raske on Eestis midagi saavutada ja kuhugi jõuda. “Silveri puhul nägin potentsiaali, kui salvestasime tema esimesi lugusid,” avaldas räpipundi Põhja-Tallinn liige. “Olen tema kulgemist jälginud ja mõistnud, et mees naudib, mida teeb, ja teeb seda hingega.”

Silver Orissaar (sündinud 1998) alustas oma haridusteed Audru koolis. 2017. aastal lõpetas ta Pärnu ühisgümnaasiumi. Muusikaga tegeles ta juba noorena, mil õppis õpetaja Tiia Tamme juhendamisel laulmist nii poistekooris kui ansamblis. Selle kõrval mängis koolibändis trumme, klaverit, kitarri ja basskitarri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles