Kolledžis alustab roheettevõtjatele mõeldud seminarisari

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Koolitusprogrammi avapäeval astub kuulajate ette pillirookõrre üks loojaid Mihkel Tamm. 
Koolitusprogrammi avapäeval astub kuulajate ette pillirookõrre üks loojaid Mihkel Tamm. Foto: EESTI DISAINERITE LIIT

Reedel kutsutakse vastutustundlikke ja kestlikkust väärtustavaid väikeettevõtjaid osalema Tartu ülikooli Pärnu kolledžis koolitusprogrammis, kus räägitakse keskkonna arengusuundadest, mida äristrateegiaid ja -mudeleid kujundades tuleks silmas pidada.

Kolledžis projekti “NatureBizzi” koolitusprogrammi avaseminaril räägivad spetsialistid, nagu näiteks Stockholmi keskkonnainstituudi keskkonnaekspert Harri Moora ja Suckõrsi pillirookõrre looja Mihkel Tamm, milliseid keskkonnanõudeid ja -suundumusi peaks väikeettevõtja arvestama.

“NatureBizzi” koordinaatorid Marit Piirman ja Gristel Leetma märgivad, et programm annab ettevõtjale võimaluse tutvuda sektori parima praktikaga, suhelda ja üksteise kogemustest õppida.

Ettevõtjad ammutavad ideid oma ärimudeli arendamiseks ja saavad ligipääsu rahvusvaheliste ekspertide koostatud õppematerjalidele. Tasuta koolitusprogrammi kuulub viis seminaripäeva, kus käsitletakse kaheksat roheettevõtluses päevakohast teemat.

Viimasel kohtumisel antakse tagasisidet ja arutletakse konkreetsete kaasuste põhjal tulemuste üle. Koolitused toimuvad Pärnus või Pärnumaal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles