Lähipäevil on oodata lume- ja lörtsisadu

BNS
Copy
Lähipäevil võib ilm talvisemat palet näidata.
Lähipäevil võib ilm talvisemat palet näidata. Foto: Kristjan Teedema

Nädalavahetusel ja esmaspäeval näitab termomeeter päeviti plusskraade ning oodata on lume- ja lörtsisadu.

Laupäeva öösel tuleb pilves ilm. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma, Kesk-Eestis lund ja lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 2–8, saartel puhanguti 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb Ida-Eestis 0 ja –3, Lääne-Eestis 0 ja 3 kraadi vahele.

Päeval püsib pilves ilm, sajab vihma ja lörtsi, Ida-Eestis hommikupoolikul kohati ka lund. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–10, rannikul iiliti 15 meetrit sekundis. Õhtuks pöördub tuul saartel edelasse. Sooja tuleb 1–6 kraadi.

Pühapäeva öösel on oodata valdavalt pilves ilma. Ajuti sajab vihma, Kirde-Eestis ka lörtsi. Puhub edelatuul 5–10, rannikul iiliti 15 meetrit sekundis. Sooja tuleb 2–5 kraadi.

Pühapäeva päeval püsib pilves ilm. Ajuti sajab vihma, õhtul paiguti lörtsigi. Puhub edela- ja läänetuul 5–10, saartel puhanguti 13 meetrit sekundis. Õhtul pöördub tuul rannikualadel loodesse. Sooja tuleb 3–5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on Lääne-Eestis oodata muutliku pilvisusega ja peamiselt sajuta ilma. Kesk- ja Ida-Eestis on pilvine ning öö esimesel poolel sajab vihma. Puhub lääne- ja loodetuul 4–10, hommikul rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb –2 ja 2 kraadi vahele.

Esmaspäeva päeval on oodata pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund. Puhub lääne- ja loodetuul 6–12, rannikul puhanguti 15–17 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb 0 ja 3 kraadi vahele, aga õhtu poole langeb 0st kuni –2ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles