Pärnumaal ei lisandunud nakatunuid   

Karl Hütt
, reporter
Copy
Viimasel ööpäeval ei tuvastanud terviseamet Pärnumaal uusi koroonaviirusega nakatunuid.
Viimasel ööpäeval ei tuvastanud terviseamet Pärnumaal uusi koroonaviirusega nakatunuid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Terviseameti teatel analüüsiti Pärnumaa inimesi COVID-19 suhtes viimase ööpäeva jooksul 16 korral ja positiivseid proove ei lisandunud. Pärnu maakonnas on tehtud kokku 2623 testi. 

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis kokku 730 testi, millest 2,2 protsenti ehk 16 proovi osutusid positiivseks. Kokku on Eestis tänaseks tehtud 40 333 esmast testi, nendest 1528 ehk 3,8 protsenti on näidanud nakatumist uude koroonaviirusesse.

Kõige rohkem positiivseid teste laekus viimase ööpäevaga rahvastikuregistri andmete järgi Harjumaalt (kuus) ja Võrumaalt (viis). Saaremaal lisandus kaks nakatunut ja Viljandimaal üks. Kaks positiivse proovi andnut olid määratlemata elukohaga.

Viimase ööpäeva jooksul surid Eestis COVID-19 tõttu Ida-Viru keskhaiglas 86aastane mees ja Kuressaare haiglas 83aastane mees. Kokku on riigis surnud 40 COVID-19 diagnoosiga inimest.

Tänahommikuse seisuga vajab uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 125 inimest, kellest kümme on juhitaval hingamisel. Haiglast on välja kirjutatud 164 patsienti.

Maakonniti on nüüd ühepalju positiivseid esmaseid proove antud Harju- ja ja Saaremaal: mõlemas 520. Järgevad Ida-Virumaa (95), Tartu- (94) ja Pärnumaa (92). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles