Coop viis e-poe Vändrassegi

BNS
Copy
Coopi toidukaupluste kett koosneb 19 piirkondlikust tarbijaühistust.
Coopi toidukaupluste kett koosneb 19 piirkondlikust tarbijaühistust. Foto: Jekaterina Minkova

Coop avas sel nädalal e-poe Jõgeval ja Vändras, et viia toidukaupa ka neisse väikeasulatesse, kus kauplust pole juba aastaid olnud.

Coop Vändra juhi Gersti Kondi sõnutsi otsustati e-pood avada kohe, kui sai selgeks, et eriolukord kestab esialgu arvatust kauem, ja paljud maabussiliinid suleti.

“Pärnu maakonnas on palju selliseid asulaid, kus toidukauplust polegi. Ja kui bussiühendus seiskus, jäi suur hulk piirkonna elanikke keerulisse olukorda. Seepärast otsustasimegi oma piirkonna elanikele appi tulla ja avada kiirendatud korras e-poe,” teatas Kont BNSile.

Jõgeval asuv Coopi ühistugi otsustas avada e-poe selleks, et tagada toidu kättesaadavus neile inimestele, kes ise mingil põhjusel poodi minna ei saa või ei taha.

Coopi ühistud on viimase nelja nädala jooksul avanud e-poe ka Hiiu- ja Saaremaal, Kilingi-Nõmmes, Võrus ja Haapsalus. Tartus on Coopist toidukaupa võimalik koju tellida Bolt Foodi rakenduse abil.

Coopi toidukaupluste kett koosneb 19 piirkondlikust tarbijaühistust, mis kodu riigis haldavad 330 poodi. Esimene ühistu asutati juba 1902. aastal Antslas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles