Vallo Palm: Võib-olla saigi spaade aeg läbi (1)

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Vallo Palmi arvates näeme kriisi tegelikku mõju sügisel.
Vallo Palmi arvates näeme kriisi tegelikku mõju sügisel. Foto: Lilli Tölp

Viimastel aastatel Pärnu südalinna arengusse jõudsasti panustanud ärimees Vallo Palm leiab, et koroonaviirusest tingitud eriolukorra tegelikku mõju näeme ilmselt alles sügisel. Kriis võib Palmi sõnutsi kaasa tuua valulikke muutusi, siiski tundub talle, et pärnakad ei ole meeleheitel.

Uusarendused kerkivad, kuid kuidas on praegusel keerulisel ajal lood sinna rentnike leidmisega?

Rentnikega pole meil praegu muret ei Pikk 16 villas ega peagi kerkivas Lai 15s, kuid korterite müügiprotsess on läinud pikemaks ja Martensi majas on rentnikud küsinud hinnaalandust seoses koroonaviirusega. Korterite müük oleneb paljudest asjadest, mis meist ei sõltu. Nagu sellest, kuidas pangad laenu annavad või kas inimestel on töökohad alles.

Kolmanda maja ehituse mõtte puhul (Lai 15a, toim) oleme omavahel kokku leppinud, et ootame selle otsusega jaanipäevani ja vaatame, kui suure paugu see COVID meie siinsele majandusele lööb. Et kas alustada augustis-septembris uue ehitusega või ei.

Sedagi on veel vara rääkida, kuidas suvel turistid Pärnu üles leiavad. Praegu ei tea keegi, mis täpsemalt edasi saab, ja tulevik on kohvipaksu pealt ennustamine pigem.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles