Viisnurk soovib osalise tööajaga jätkata

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Viisnurk soovib tööinspektsiooni luba osalise tööaja rakendamiseks.
AS Viisnurk soovib tööinspektsiooni luba osalise tööaja rakendamiseks. Foto: Ants Liigus

AS Viisnurk soovib tööinspektsiooni luba osalise tööaja rakendamiseks mööblivabrikus juuni lõpuni ja ehitusmaterjalide divisjonis veebruari lõpuni, praegu töötab firmas osalise tööajaga 208 inimest.


Viisnurk tahab mööblivabrikus osalist tööaega rakendada 207 töötaja suhtes erinevatel ajaperioodidel 9. veebruarist 30. juunini. Samal ajal töötaks osalise tööajaga kuni 104 inimest.



Ehitusmaterjalide divisjonis kasutaks osalist tööaega 10 töötajat 1.-28. veebruarini.



Detsembris küsis Viisnurk tööinspektsioonilt luba 208 töötaja osalise tööajaga rakendamiseks 12. jaanuarist 8. veebruarini.



“Osaline tööaeg tähendab töötaja jaoks kindlasti madalamat palka,” ütles Viisnurga finantsdirektor Einar Pähkel ajalehele Äripäev.



Ettevõte pidi osalist tööaega kasutama seetõttu, et tema Skandinaavia ja Venemaa kliendid prognoosisid esimeses kvartalis jaemüügi vähenemist ning Viisnurgal tuli vähendada tootmismahte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles