Ratsaspordikeskuse unistus purunes

Lauri Mutso
Copy
Et kunagine projekt ei saanud teoks, korraldab Vändra ratsaspordiklubi ratsutamist juba aastaid oma maa peal ja oma vahenditega Suuretamme talus.
Et kunagine projekt ei saanud teoks, korraldab Vändra ratsaspordiklubi ratsutamist juba aastaid oma maa peal ja oma vahenditega Suuretamme talus. Foto: Mailiis Ollino

Põhja-Pärnumaa vallavolikogu võttis vastu otsuse tunnistada kunagine Vändra ratsaspordikeskuse detailplaneering kehtetuks. Kümme aastat tagasi teostamata jäänud projektile sai saatuslikuks maa-ameti otsus, mille järgi amet aastaid tagasi keeldus kasutuseta seisnud kinnistuid vallale andmast.

Kunagine Vändra vallavolikogu algatas detailplaneeringu 2009. aastal Silla, Toomesalu, Tõrvaaugu ja Nektari kinnistu vahelisele alale ajaveetmise ja ratsaspordiga tegelemise koha loomiseks Vändra ratsaspordiklubi eestvedamisel.

Eskiisi järgi oleks ratsaspordi­keskus olnud suurejooneline: lige­male 8,5hektarisel maa-alal asunuks 2400ruutmeetrine maneež ja 5000ruutmeetrine liivapinnasega võistlusplats, kohtunike hoone ja treenerite maja, tribüünid, soojendusplats, väliboksid, kordetamisaed, tall, sõnnikuhoidla, turbakuur, hobuveokite plats ja parklad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles