Starman hakkas taas PBK-d edastama

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PBK logo.
PBK logo. Foto: Internet

Kaabel-TV operaator Starman saavutas täna kokkuleppe Pervõi Baltiskii Kanali (PBK) ja veel kolme venekeelse telekanali edastamiseks.


PBK lülitatakse Starmani kaabel- ja digi-tv võrkudes ja maapealse leviga digitelevisioonis ZUUMtv eetrisse veel tänase päeva jooksul, teatas ettevõte.



Starmani võrguarendusdirektori Indrek Ildi sõnul jõudis ettevõte MTÜ Balti Autorite ja Leviliiduga kokkuleppele venekeelsete telekanalite PBK, PBK Muzõkalnõi, Ren-TV ja RTR-Planeta edastamiseks Starmani klientidele kogu selle aasta vältel.



„Pidasime kokkuleppe saavutamiseks kanalite vahendajaga mitu kuud raskeid läbirääkimisi, kuid tulemus on seda vaeva väärt  - PBK ja teiste vene telekanalite edastamisõiguse pikendamine ei too kaasa hinnatõusu meie klientidele,“ lausus Ild. „Vabandame veelkord nende klientide ees, keda PBK asendamine Starmani programmivalikus teiste kanalitega seitsme päeva jooksul häiris.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles