V-päeva tuleb oodata vähemalt nädal

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnumaal algab vaktsineerimine tõenäoliselt kas detsembri viimasel või jaanuari esimesel nädalal, pärast seda kui vaktsineerijatele korraldatakse uue nädala esmas- ja teisipäeval vastava vaktsiini teemal erikoolitus.
Pärnumaal algab vaktsineerimine tõenäoliselt kas detsembri viimasel või jaanuari esimesel nädalal, pärast seda kui vaktsineerijatele korraldatakse uue nädala esmas- ja teisipäeval vastava vaktsiini teemal erikoolitus. Foto: Mihkel Maripuu

Esmaspäeval Euroopa Liidu ravimiametilt heakskiidu saanud Pfizeri ja BioNTechi koroonavaktsiin jõuab Eestisse laupäeval ja esmajärjekorras hakatakse kaitsesüstima meditsiinitöötajaid.

Millisel kuupäeval jõuavad vaktsiinid Pärnumaale, polnud täna pärastlõunaks veel selgunud. Sotsiaalministeeriumi asekantsleri Maris Jesse sõnutsi tehakse esimesed süstid Pärnumaa meedikutele tõenäoliselt kas detsembri viimasel või jaanuari esimesel nädalal, pärast seda kui vaktsineerijatele korraldatakse uue nädala esmas- ja teisipäeval vastava vaktsiini teemal erikoolitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles