Looduskaitsjad seisavad ühiselt rohelise Pärnumaa eest

Lauri Mutso
Copy
Herdis Elmendi sõnutsi koosneb MTÜ Roheline Pärnumaa tavalistest inimestest, kes tahavad keskkonna heaks rohkem ära teha kui igaühel eraldi ­võimalik.
Herdis Elmendi sõnutsi koosneb MTÜ Roheline Pärnumaa tavalistest inimestest, kes tahavad keskkonna heaks rohkem ära teha kui igaühel eraldi ­võimalik. Foto: Mailiis Ollino

Mittetulundusühing Roheline Pärnumaa asutati möödunud kevadel, koroonaviiruse esimese laine harjal. Õigupoolest tegutsesid sellesse koondunud inimesed juba varem vabaühenduse Eesti Metsa Abiks haruna, kuid Roheline Pärnumaa on võtnud ette laiema temaatika kui ainult metsa kaitse

“Me oleme kõik tavalised inimesed, kes ehk keskmisest rohkem valutavad südant keskkonna pärast,” sõnas MTÜ esindaja Herdis Elmend. Tema kinnitusel ei olnud neil kellelgi varem väga head ülevaadet sellest, kuidas oma kodanikuhäält kõige paremini kuuldavaks teha.

“Kuidas kaasa lüüa, kus kaasa lüüa. Tegelikult oleme praegugi veel väljakujunemisetapis, otsime, mismoodi ­organisatsioonina toimida ja kõiki võimalusi ära kasutada,” rääkis Elmend. Lisades, et kedagi ühenduse liikmeist ei huvita võidelda iga hinna eest, aga niisama, käed rüpes, ei saa loodusest ülesõitmist ka vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles