Loomade varjupaiga hanked läksid vett vedama

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu loomade varjupaigas on uut maja oodatud üle kümne aasta, siiani puudub töötajatel näiteks puhkeruum.
Pärnu loomade varjupaigas on uut maja oodatud üle kümne aasta, siiani puudub töötajatel näiteks puhkeruum. Foto: Mailiis Ollino

Veebruari alguses kuulutas Pärnumaa omavalitsuste liit (POL) välja kaks riigihanget, et leida alates maist viieks aastaks Pärnumaa loomade varjupaiga haldaja ja selle uue hoone ehitaja. Mõlemad hanked lõppesid märtsi algul ja eri põhjusel ei andnud kumbki neist loodetud tulemust.

Pärnumaa omavalitsuste liidu juht Erik Reinhold tõdes, et varjupaigaga ollakse omadega plindris. Ehitushange kuulutati tema sõnutsi ebaõnnestunuks, kuna kõige madalam pakkumine ületas omavalitsuste rahalisi võimalusi. “Ikka kõvasti. Ma numbreid ei saa nimetada, aga me ei saanud lepingusse minna rahaga, mida meil pole,” rääkis Reinhold ja teatas, et lähiajal täpsustatakse asjaolusid ja püütakse leida lisaraha, et minna uude hankesse.

Reinholdi väitel ei soovi omavalitsused püssi põõsasse visata ja neil on kindel tahe uus maja valmis ehitada. “Me ei saa hoonelt midagi vähemaks võtta, kuna spetsialistide hinnangul poleks tulemus siis enam funktsionaalne,” tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles