Politsei tabas Pärnus mitmeid hoolimatuid juhte

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvavöö
Turvavöö Foto: brake.org

Täna lõunal kontrollis politsei Pärnu linnas pea tunni aja vältel sõidukijuhtide turvavarustuse kasutamist. Kümme liiklejat olid otsustanud turvavööd mittekasutada, registreeriti ka kaks alkoholitarvitamist ning viis muud rikkumist.


Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse vanemkomissar Imre Veber sõnas, et vaadates ilmastiku- ja teeolusid on sõidukijuhtidest vastutustundetu turvavarustust mitte kasutada.



„Võimalikud äkkpidurdused ja kohatine libedus teedel võivad lahtise turvavööga sõitjatele valusa õppetunni anda ja seda mitte ainult elu ja tervise seisukohalt. Möödunud aasta lõpul muutunud liiklusseadus võimaldab korduvale turvavööta sõitjale ju lausa 6000kroonist rahatrahvi. Inimeste hoolmatus eneste suhtes paneb ikka ja jälle imestama“, lisas Veber.



Tänase päeva jooksul on politseile teada antud kuuest liiklusõnnetusest, mis on juhtunud Pärnu linnas ja maakonnas. Enamiku puhul võib olulise mõjutajana välja tuua libeda tee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles