Lihula vaktsineerimistalgutel sai süsti õlga üle 170 inimese

Sirle Matt
, reporter
Copy
Pool tundi pärast vaktsineerimise algust oli Lihula kultuurikeskusesse kogunenud hea hulk rahvast, kellest osa järjekorras ja osa juba süsti saanud.
Pool tundi pärast vaktsineerimise algust oli Lihula kultuurikeskusesse kogunenud hea hulk rahvast, kellest osa järjekorras ja osa juba süsti saanud. Foto: Jüri Looring

Veiko Siniroht on õigupoolest Raplamaa elanik, aga tuli justnimelt Lihulasse koroonaviiruse vastu süsti saama. Oma osa tulekus mängis meediast kuuldu, et inimeste huvi kaitsesüstimise vastu on vähenenud. Sinirohul ei olnud vaktsiinieelistust, aga Lihulas pakutud Jansseni plussiks nimetas ta üht annust. Süsti kibeduse üle raplamaalane ei kurtnud. “Süst nagu süst ikka,” kinnitas ta.

Eile kümme minutit enne vaktsineerimistalgute väljahõigatud algust oli Lihula kultuurikeskuses juba hea hulk inimesi sutsaka kätte saanud ja istus oma kohustuslikku veerandtundi õe järelevalve all. “Ega kellelgi rauamaitset suus ole?” kontrollis õde nende seisundit. Kellelgi ei olnud.

Kohale oli tulnud nii neid, kes enne olid aja digiloos kirja pannud, aga ka eksprompt tänavalt sisse astujaid, nagu rääkis Pärnu Tervise sanatooriumi immuniseerimise projektijuht Aivar Koppas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles