Rääma kooli rekonstrueerijad leiti teisel katsel (1)

Pärnu Postimees
Copy
Rääma põhikooli uued õppehooned ja võimla peavad valmis olema tuleva aasta lõpuks.
Rääma põhikooli uued õppehooned ja võimla peavad valmis olema tuleva aasta lõpuks. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus valis välja ettevõtted, kes Pärnu Rääma põhikooli õppehooned järgmise aasta lõpuks rekonstrueerivad ja uue võimla ehitavad, tööd lähevad maksma üle 5,7 miljoni euro.

Kooli A- ja B-korpust ning välisterritooriumi hakkavad uuendama OÜ Mapri Ehitus ja Qualitis Ehitus OÜ. Vana võimla lammutab ja uue ehitab OÜ Vanalinna Ehitus.

Vastavalt riigihanke tingimustele peavad uued õppehooned ja võimla valmis olema tuleva aasta 15. novembriks, hankelepingute täitmise lõpptähtaeg on järgmise aasta 15. detsember.

Mõlemad õppehooned saavad rekonstrueerimise käigus täiesti uue sisu. Uude võimlasse tulevad täismõõtmetega palliplatsid ning välja võrkpalliplats ja mänguala. Koolile ehitatakse Raba tänavalt uued juurdepääsuteed ja 25kohaline parkla, mille keskel on jalgratta õppesõidurada.

Õppehoonete ja välisterritooriumi rekonstrueerimiseks kulub koos käibemaksuga 4,4 miljonit eurot, võimla lammutamiseks ja ehitamiseks 1,3 miljonit eurot.

Juulis esitasid Pärnu linnavalitsuse korraldatud avatud hankemenetlusega riigihankele koolimaja remondiks ligemale viie miljoni eurose pakkumuse OÜ Mapri Ehitus ja OÜ Qualitis Ehitus, ent see ületas hankelepingu eeldatavat hinda peaaegu miljoni euro võrra, mistõttu linnavalitsus otsustas selle tagasi lükata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles