STV võttis üle Alians KTV kaabeltelevõrgu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
STV logo.
STV logo. Foto: stv.ee

Jaanuari alguses müüs Pärnus registreeritud osaühing Alians KTV oma kaabeltelevisioonivõrgu aktsiaseltsile STV. Muudatus puudutab ligikaudu 800 klienti, kes nüüd peavad kas sõlmima uue lepingu STVga või valima endale mõne teise teenusepakkuja.


Alians KTV omaniku Vjatšeslav Makaronski sõnade kohaselt müüs Alians KTV STV-le vaid kaabeltelevisioonivõrgu, firma jätkab Pärnus telefoni- ja internetiteenuse pakkumist. Klientidele, kes pole muudatustega kursis ja on Alians KTV-le maksnud jaanuaris arve kaabeltelevisiooniteenuse eest, tagastatakse soovi korral raha või STVga lepingu sõlmimisel tehakse tasaarveldus.



STV Pärnu osakonna juhataja Raivo Kivikas selgitas, et kaabelvõrgu lepingu sõlmimise järel andis Alians KTV võrgu uuele omanikule üle ligikaudu 800 inimesest koosneva klientide nimekirja ja nimekirjas olnutele on STV mehaanikud jaanuari esimeses pooles viinud postkasti teate teenusepakkuja vahetumise kohta. Kui mõni klient pole teadet saanud, on Kivika sõnutsi põhjus Aliansi ebakorrektses andmebaasis.



Klientidele saadetud kirjas märkis STV, et kaabel-TV vaatamise jätkamiseks STV võrgus 1. veebruarist tuleb inimestel minna STV kontorisse Papiniidu 50 ja sõlmida uus teenuse kasutamise leping, vastasel juhul jääb Alians KTV kliendi televiisor uue nädala algusest pildituks.



“Muidugi on inimesel võimalik valida endale mõni teine teenusepakkuja,” kinnitas Pärnu osakonna juhataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles