Pildid Ilmataat lõi ranna ja parkide vuntsijate graafiku sassi

Copy

Vinduv kevad ja mere ääres talvel liivale tunginud jää on heakorratööde tähtajad suvepealinnas tänavu pea peale pööranud, siiski loodavad rannahooldajad plaaži ja pargid paari nädalaga üles vuntsida.

Juba aastaid Pärnu rannaala heakorra eest vastutanud osaühingu Keskkonnahooldus Eesti töödejuhataja Kalju Villota jutu järgi sulas viimane jää rannaliival alles eelmisel nädalal ja seepärast polnud plaaž 1. maiks, nagu leping ette näeb, sugugi korras.

“Rannaliiva tasandamiseks tuleb masinad tellida ja plaanime algust teha reedel,” ütles Villota, kelle väitel kulub töödeks umbes paar nädalat. “Anneme endast parima. Kindlasti tulevad pikad tööpäevad, mis kestavad hilisõhtuni.”

Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialisti Anu Villmanni sõnade kohaselt pole uut keskranna heakorratööde tähtaega kokku lepitud.

“Oleme selles osas paindlikud, sest nagu tänavune kevad näitas: inimene plaanib, aga ilmataat juhib. Kevad on olnud väga hiline – veel 29. aprillil oli keskrannas siin-seal jää maas – ja see asjaolu on ranna ettevalmistustöid mitu nädalat edasi nihutanud,” selgitas Villmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles