Saarde saunadele peremehe leidmiseks toimub uus konkurss

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Tihemetsa huvi- ja spordikeskuse pesemisvõimalused ei vääri kohalike jutu järgi sauna nime.
Tihemetsa huvi- ja spordikeskuse pesemisvõimalused ei vääri kohalike jutu järgi sauna nime. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Saarde vallavalitsus otsib taas konkursiga huvilisi, kes sooviksid hakata haldama Kilingi-Nõmme ja Tihemetsa sauna, mille ülalpidamine mai alguses lõpetati.

Märtsiski toimus samasugune konkurss, mille järel vallavalitsus alustas läbirääkimisi mittetulundusühinguga Eesti Hobikrossiklubi, mis tundis huvi Kilingi-Nõmme sauna pidamise vastu, ent läbirääkimised jooksid liiva, töösse võetud lepingu mustandid jäidki vaid paberile ja allkirju lõpuks ei saanud.

Saarde vallavanema Külli Karu jutu järgi ei jõutud lepingu sõlmimiseni seetõttu, et Eesti Hobikrossiklubi hakkas soovima sellesse tingimusi, milles varem kokku ei lepitud ja mis tähendanuks vallale plaanitust suuremat kulu.

“Meie arvates olid piisavalt soodsad ja mõistlikud tingimused juba kokku lepitud. Lubasime vee- ja elektrikulu ning suvise ja talvise heakorra tagamist kompenseerida aastas umbes 2400 euro eest,” seletas vallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles