Isamaa plaanib tuua Pärnule abilinnapea naabervallast (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Isamaa Pärnu abilinnapea kandidaat on Lääneranna vallavanem Ene Täht, kes varem on juhtinud Pärnu linnavalitsuse  haridusosakonda.
Isamaa Pärnu abilinnapea kandidaat on Lääneranna vallavanem Ene Täht, kes varem on juhtinud Pärnu linnavalitsuse  haridusosakonda. Foto: Mailiis Ollino

Isamaa Suur-Pärnu osakonna juhatuse ja erakonna Pärnu linnavolikogu fraktsiooni esindajate koosolekul said selgeks need neli isikut, kes suvepealinna vastses võimuliidus peaksid hakkama mehitama kokkuleppe järgi Isamaale määratud linnajuhikohti.

Volikogu esimeheks pürib riigikogu liige Andres Metsoja, abilinnapeaks Lääneranna vallavanem Ene Täht, Audru osavalla juhtima jääks seni samas ametis Priit Annus, volikogu piirkondliku arengu komisjoni juhiks saaks selle aseesimees Mati Sutt, kultuurikomisjoni esimeheks senine aseesimees Ela Tomson ja ajutise komisjonina loodava elanikkonna kaitse komisjoni esimeheks määrataks Rain Jung.

Isamaa Suur-Pärnu osakonna juhatuse esimehe Siim Suursilla sõnutsi leidus nii volikogu esimehe kui abilinnapea kohale mitu kandidaati ja valiku eel kujunes eileõhtusel koosolekul arutelu päris pikaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles