Euronics kolib Kaubamajakasse Sotka asemele

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euronicsi juhataja Sirli Gerats seadis eile poes üles kolimisteatega silte.
Euronicsi juhataja Sirli Gerats seadis eile poes üles kolimisteatega silte. Foto: Urmas Luik

Pärnu südalinnas tegutsevas Euronicsi elektroonikakaupluses algas lõpumüük, misjärel mõne nädala pärast suleb pood Port Arturis uksed, et kolida Papiniitu Kaubamajakasse mööblipoest Sotka vabanevale pinnale.

Peale selle, et Euronics on kesklinnas ainuke suurem koduelektroonikaseadmetega kaupleja, on see aastate jooksul ostjate poolehoiu pälvinud tänu oma suhtlemisaldistele ja asjalikele klienditeenindajatele.

Liiga väike

Nüüdsest tuleb nende nõuannete järele linna teise otsa sõita. Sandman Grupp ASi turundusjuht Kaili Nikkinen teatas, et Euronicsi uus kauplus on plaanis avada juunis.

“Port Arturi kaupluse asukoht oli väga hea, kahjuks jäi aga pind meile väikeseks,” põhjendas Nikkinen kolimisotsust. “Kaubamajaka kauplus tuleb senisest 300 ruutmeetri võrra suurem.”

Avaram müügipind võimaldab kauplusel laiendada senist kaubavalikut poole võrra. “Seega saame edaspidi pakkuda kindlalt parimat valikut elektroonikatooteid Pärnus,” lausus Nikkinen.

Kaubamajaka juht Ivar Pinsel rääkis, et neil pole praegu hoones ühtegi vaba pinda, kuid kevad toob mõningaid ümberkorraldusi.

“Sotka leping saab läbi ja selle asemele tuleb Euronics,” märkis Pinsel. “Valdav osa üürilepingutest pikeneb ning uutest üürnikest ongi Euronics suurim.”

Kui mõni Pärnu kaubanduskeskus vaevleb ilmselges rentnike põuas või on sunnitud aeg-ajalt üles riputama rentnikuotsingute sildid, siis Kaubamajakal on Pinseli jutu järgi üürilesoovijatest pigem järjekord ukse taga.

Kõik pinnad täidetud

“Viimase aasta–poolteise jooksul on meil kõik üüripinnad täidetud olnud,” kinnitas Pinsel. “Meil võiks ruumi olla rohkemgi, et kõik soovijad ära mahuksid.”

Kauplemispinna vastu Kaubamajakas on huvi tundnud nii väljastpoolt Pärnusse tulijad kui siin ümber kolida soovijad. “Saame üldjuhul sõlmida uue üürilepingu enne, kui vana välja kolib,” tähendas juhataja.

Sotkaga lepingu lõpetamise kohta ütles Pinsel, et Kaubamajakas üritab olla rõivaste ja moekauba, peale selle kodu- ja elektroonikakauba müügikoht, kus hea toidupood. “Sotka mööblikaubamajana oli meile pigem võõras,” nentis ta.

Et edaspidi on Kaubamajakas kaks koduelektroonikapoodi, arvas Pinsel olevat ostjatele väga mugava lahenduse.

Sotka Pärnu kaupluse juhataja Jane Peddai ütles, et Sotka alustab lõpumüüke aprillis ja kolib välja mais. Järgmist asukohta veel leitud pole, kuid kindlasti plaanib pood Pärnusse jääda.

“Kaubamajakas jäid ruumid meile väikeseks ja otsime nüüd linnas suuremat pinda,” sõnas juhataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles