Pärnu linnavolikogu EKRE fraktsioon valis uue esimehe

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooni esimees Agnes Pulk peatas neljaks kuuks oma liikmelisuse Pärnu linnavolikogus. 
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooni esimees Agnes Pulk peatas neljaks kuuks oma liikmelisuse Pärnu linnavolikogus. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavolikogu EKRE fraktsiooni senine esimees Agnes Pulk peatas neljaks kuuks oma töö esinduskogus ja tema asemel sai fraktsiooni juhiks senine abiesimees Robert Kiviselg.

Pulga asendusliikmena volikogusse pääsenud Edgar Maier nimetati fraktsiooni uueks aseesimeheks.

Agnes Pulga sõnutsi võttis ta volikogu tööst pausi muude tööde tõttu.

“Mul on oma ettevõte, mis teeb teenusedisaini koolitusi. See osales ühel hankel, mille võitis. Aprill ja mai on täis koolitusi ja kuna mul on põhitöö, firma ja volikogu töö, siis tuli millestki mõneks ajaks loobuda,” selgitas ta. “Volikogu töö on ajaliselt väga nõudlik, aga see ei ole minu arvates niivõrd tasustatud, kui see töö endast eeldab.”

Pulk lisas, et volituste peatamise ei tähenda sugugi seda, et ta oleks volikogu töö lõplikult kõrvale jätnud. “Peatasin volitused neljaks kuuks. Kui koolitused on käima lükatud, kaalun volikogusse tagasitulemist,” lausus ta.

EKRE fraktsiooni kuulub Pärnu linnavolikogus kümme liiget ja see on esinduskogu suurim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles