Mitmes Pärnu restoranis peakoka ametit pidanud ja nüüd Pärnumaa kutsehariduskeskuses (PKHK) toidusaladusi õpetav Herkki Ruubel on üks kahest Bocuse d’Ori Eesti eelvooru pääsenust. “Ma arvan, et järgmised kaks kuud mu elust ongi ainult toiduga seotud,” avaldas ta.
Tellijale
Herkki Ruubel paneb end proovile ülemaailmsel kokandusvõistlusel
Bocuse d’Or on üleilmne kokandusvõistlus, mis toimub iga kahe aasta järel Prantsusmaal Lyonis. Sinna pääseb 24 noort tippkokka. Nende hulga jõudmiseks tuleb esmalt võita Eesti eelvoor, mis toimub 13. mail Pärnu kutsehariduskeskuses. Eesti parim esindab riiki tuleval aastal Norras Trondheimis Euroupa eelvõistlusel, kus sõelutakse välja kümme paremat, kes pääsevad 2025. aastal Prantsusmaale lõppvõistlusele.