Koduotsija Roheliste silmadega piiga otsib oma õnne

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Kodupakkuja ei pea kiisu tervise pärast muretsema, Ellile on tehtud kõik vajalikud protseduurid.
Kodupakkuja ei pea kiisu tervise pärast muretsema, Ellile on tehtud kõik vajalikud protseduurid. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Pärnu loomade varjupaigas on päris oma kodu ja inimese ootel valgete vurrude ja kulmudega mustavalgekirju kassipreili Elli.

Rohesilmne kiisu jõudis koos kolme pojaga pelgupaika Põhja-Pärnumaalt Halinga külast juuli keskpaigas. Nüüdseks on säravvalgete sokkide ja rinnaesisega kass saanud vajalikud vaktsiinid, kiibi ja parasiiditõrje ning steriliseeritud kraps kassitüdruk on valmis koju minema.

Mustvalge kassike usaldab inimest.
Mustvalge kassike usaldab inimest. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Varjupaiga töötaja Eve Meose arvates on õblukesel Ellil imeline iseloom: umbes kaheaastane kiisuema kasvatas nii oma poegi kui kasulapsi. Nurrumootor töötab kassile kohaselt ja toiduga ta ei pirtsuta, ent iseäranis pöördesse läheb ta kassimaiuste peale. “Elli on tasane, ülisõbralik ja inimese suhtes äärmiselt usaldav. Praeguseks on tema pojad iseseisvad ja Ellikene võiks oma inimesega koju minna,” arvas Meos ja lisas, et paimaias kassis pole kurjuse raasugi.

Mustvalge kassike usaldab inimest jäägitult.
Mustvalge kassike usaldab inimest jäägitult. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Rahvapärimuse kohaselt on kahevärvilised kassid paremad hiirepüüdjad. Nad toovad kaasa energiat ja tarkust, omavahelist mõistmist ja head maitset. Mõne arvamuse järgi aga on mustvalged kiisud hästi elurõõmsad ja täis mängulusti.

Kui soovite Ellile kodu pakkuda ja teda poputada, võtke ühendust meilil parnu@varjupaik.ee või helistage numbril 524 6705. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles