Kohus karistas märatsevat liiklusrikkujat arestiga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu politsei tabas eile pärastlõunal autoroolist alkoholijoobes mehe, kes politseisse toimetamisel lõhkus politseiauto sisustust, kohus karistas täna meest arestipäevadega, samuti võeti talt ära juhtimisõigus.


Eile kell 13.30 juhtis keskmises alkoholijoobes Sulev Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt 30. kilomeetril sõiduautot Opel Ascona, turvavöö oli tal kinnitamata ja autol ei põlenud sõidu ajal nõutavad tuled, kirjeldas Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht.



Mees peeti kinni. Politseiasutusse toimetamisel hakkas ta politseisõidukis märatsema ja lõhkus selle sisemust.



1965. aastal sündinud Sulevit on korduvalt karistatud nii väärtegude eest kui kriminaalkorras. Mootorsõiduki juhtimiselt alkoholijoobes tabati ta kolmandat korda.



Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse vanemkomissar Imre Veber sõnas, et eelnimetatud asjaolud näitavad selgelt, et mees ei pea kehtivat seadlusandlust ja ühiskonnas kehtivaid õigusnorme millekski. Ta lisas, et seetõttu on ainuõige sellistele rikkujatele aresti taotleda.



Politsei taotles Sulevile 30päevast aresti ja juhtimisõiguse ära võtmist 9 kuuks, Pärnu maakohus mõistis tänahommikusel kohtuistungil mehele 17päevase aresti ja juhtimisõigus võeti talt pooleks aastaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles