Liiklustalgud Kiiruseületamise kohti anti teada kolmandiku võrra vähem kui mullu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnus märgiti liiklustalgute kaardirakendusele kõige enam lõike Ehitajate teel.
Pärnus märgiti liiklustalgute kaardirakendusele kõige enam lõike Ehitajate teel. Foto: Mailiis Ollino

Eelmisel nädalal sai politsei- ja piirivalveameti liiklustalgute kaardirakenduses edastada tähelepanekuid paikade kohta, kus autojuhid pidevalt kiirust ületavad. Ehkki täpsem piirkondlik ülevaade alles valmib, saab esialgsetele andmetele tuginedes öelda, et kui eelmisel aastal tehti liiklustalgutel Pärnumaale ligemale 180 märget, siis sel aastal oli arv veidi väiksem, jäädes 120 kanti.

Pärnu politseijaoskonna liikluse ja sisepiirigrupi juhi Rein Jõgeva sõnutsi võib väiksema arvu märgete hulk näidata nii seda, et inimesi häirib kiiruseületamine vähem, et nende hinnangul on probleemseid kohti vähem, kui ka lihtsalt seda, et sel aastal jõudis politsei liiklustalgute üleskutsega vähemate inimesteni.

Suurem osa Pärnumaal üles märgitud kohti asub esmastele andmetele tuginedes ootuspäraselt Pärnu keskuslinnas ja selle lähiümbruses. “See on tihedamini asustatud piirkond, kus liiklejaid rohkem,” selgitas Jõgeva, kelle kinnitusel on kohtadest enim märgendeid, kokku kümme, tehtud Ehitajate teele. “Ülejäänud üles märgitud kohtadest suur osa jääb elamupiirkondadesse või näiteks lasteasutuste juurde.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles