Pärnu linnavolikogu toetas võlanõustaja ametikoha loomist

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu linnavolikogu otsustas tänasel istungil anda Pärnu linnavalitsusele ülesanne korraldada tasuta professionaalse võlanõustamisteenuse osutamine linnas.

Eelnõu vastuvõtmise poolt hääletas 26 linnavolikogu liiget.

Pärnu linnavalitsus nõustus volikogu majanduskomisjonis tehtud muudatusettepanekuga, mille kohaselt andis volikogu linnavalitsusele ülesandeks korraldada linna elanikele tasuta professionaalse võlanõustamisteenuse osutamine Pärnu linnas kahel kuni kolmel päeval kuus.

„Et võlanõustamise teenust osutada kahel kuni kolmel päeval kuus, on vastava teenuse tellimine majanduslikult otstarbekam. Teenuse tellimine võimaldaks paindlikumalt määratleda teenuse mahtu ja tagada selle kvaliteeti,“ ütles Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.

Vastava eelnõu esitas volikogule arutamiseks linnavolikogu liige ja linnavolikogu sotsiaalkomisjoni aseesimees Krista Nõmm.  

Pärnu linnavalitsus esmaspäeval toimunud istungil volikogu eelnõu ei toetanud, märkides, et asja otsustamine on volikogu pädevuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles