Paadunud liiklushuligaanile mõisteti 20ööpäevane arest

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestimaja.
Arestimaja. Foto: Ants Liigus

Lääne prefektuuri Pärnu politseijaoskond saatis kohtu alla paadunud liiklushuligaani, kellele seekordsete liiklusrikkumiste eest mõisteti 20ööpäevane arest.

27aastast Jannot on eelnevalt süütegude eest karistatud alates 2003. aastast juba 16 korral, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Pärnu politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Imre Veber tõi välja, et tegemist on paadunud liiklushuligaaniga, kelle puhul ei ole ilmselt mõju avaldanud ükski karistusliik.

Veber loetles, et noormehele on määratud rahatrahve üldsummas üle 2600 euro, millest enamik on tasumata; samuti on teda karistatud üldkasulikule tööle määramise, aresti ja juhtimisõiguse äravõtmisega. „Mees on juba eelnevalt saanud karistada joobes juhtimise eest neljal korral ja seda ka tingimisi vangistusega,“ lisas ta.

Viimane rikkumine fikseeriti eile õhtul Pärnu kesklinnas, kui Janno istus sõidukiroolis joobeseisundis ja juhtimisõiguseta. Mehe enda sõnul oli ta tulnud just sõbra juurest.

Täna mõistis Pärnu maakohus liiklushuligaanile järjekordse karistuse: sedakorda saab mees arestikambris veeta 20 ööpäeva.

„Olete lähedased, sõbrad või lihtsalt pealtnägijad – ärge laske rooli inimest, kes juhtida ei tohiks! Joobes ja vastutustundetu juhi liiklusesse lubamine on äärmiselt vastutustundetu,“ pani Imre Veber taaskord kõigile südamele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles