Ago Anderson jäi Ahvenamaal jalameheks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ago Andersoni tsiklireis jäi Ahvenamaal poolikuks. Foto on illustreeriv.
Ago Andersoni tsiklireis jäi Ahvenamaal poolikuks. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

"Midagi pole teha, mootor jooksis kokku ning pool marsruudist jäi mul sõitmata," ütles Kultuurse Motobande üks liikmetest, Endla teatri näitleja Ago Anderson, kes motobande teistest liikmetest päev varem oma tsikli Rootsist saabunud laevalt käekõrval alla kärutas.

Seekord oli motobande oma reisisihiks valinud Ahvenamaa, kus pea nädalapäevad ringi tiirutati. Paraku ütles Ago Suzuki Marauder üles juba mõni päev pärast Ahvenamaale jõudmist, vahendas Õhtuleht.

"Mootoris hakkas mingi kõrin ja nii ta kokku jooksiski, kuigi olen alati korralises hoolduses käinud. Aga seal ju mootorit lahti ei võeta," rääkis ratta viis aastat tagas muretsenud Anderson. Motobande igasuvise sõidu tegi ta kaasa kolmandat korda.

"Eks see mootori kordategemine ole päris kallis lõbu ja millal ma uuesti sadulasse saan istuda, ei oska küll öelda. Eriti hull lugu, et see just nüüd suve hakul juhtus. Millal siis veel tsikliga ringi tiirutada kui mitte suvel," oli näitleja meel mõru.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles