Lõunakeskuse taluturg laieneb Pärnusse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paar aastat tagasi Tartus Lõunakeskuses Lõuna-Eesti väikeste tootjate kaupa pakkuma hakanud taluturg laieneb Pärnusse, järgmisel nädalal lüüakse talunike hea ja parem letti Pärnu Keskuses, kirjutas eilne Tartu Postimees.

„Mul on väike hirm, kuidas pärnakad meid vastu võtavad,“ tunnistas Lõunakeskuses kauplevat taluturgu majandava MTÜ Maitsev Lõuna-Eesti tegevjuht Merle Vall. „Aga lubatud sai, taganeda pole kuhugi. Lõunakeskuses on meil küll kaks aastat läinud tõusujoones.“

Taluturu kutsus suvituslinna kontserdimaja kõrval avatud Pärnu Keskusse kauplema selle omanik PK Arendus OÜ, mis on seotud Lõunakeskusega. Pärnu Keskuse taluturu tegemiseks moodustati eraldi tulundusühistu Taluturg. Pärnusse laienemise teevad võimalikuks taluturgu varustavad Lõuna-Eesti talunikud, kellel jagub kaupa ka pärnakate jaoks.

Ühe esimese Pärnumaa tootjana hakkab siinsel taluturul oma kaupa pakkuma Paikusel asuv Margot Saare jaanalinnukasvatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles