Pärnu Veesse soovib investeerida vaid SEB

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnu Vesi ASi välja kuulutatud riigihankele 108 miljoni krooni suuruse investeerimislaenu võtmiseks esitas ainsana taotluse AS SEB Pank.


Pärnu Vee projektijuht ja hanke hindamiskomisjoni esimees Jaanus Vent ütles BNSile, et hange tehakse väljakuulutamisega läbirääkimistega hankemenetlusena.



"Tegemist on mitmeetapilise menetlusviisiga. Tänaseks tuli huvitatud isikutel esitada nõuetele vastav taotlus, mille osaks on kõik kvalifitseerimise dokumendid. Taotluse esitas SEB," ütles ta.



Kui taotleja kvalifitseerub, edastatakse talle 14. aprillil hankedokumendid pakkumuse koostamiseks, märkis Vent.



Pakkumise esitamise tähtaeg on hiljemalt 8. mail.



Kuni 20aastase maksetähtajaga laenu eesmärk on kaasfinantseerida Euroopa ühtekuuluvusfondi projekti, millega rekonstrueeritakse Pärnu kesklinna, Ülejõe ja Rääma linnaosade ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteem, selgub hanke teatest.



Ehitustööd on plaanitud aastatele 2009-2011. Projekti eeldatav kogumaksumus on ligi 370 miljonit krooni, millest ühtekuuluvusfondi abi moodustab ligi 262 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles