Tõstamaa mõisas toimub loodusõhtu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaa mõis.
Tõstamaa mõis. Foto: Urmas Luik

Homme oodatakse loodushuvilisi Pärnumaale matkama ja Tõstamaa mõisa loodusõhtule teemal “Pole inimest, pole liigirikkust”.

Hilissügisesel matkal tutvustatakse Audru, Lindi ja Tõstamaa looduskaitseobjekte. Matkalised viib Pärnust Tõstamaale buss, mis väljub Endla-esisest parklast. Riietuda tuleks ilmastikukindlalt, võtta kaasa piknikupakk ja end eelregistreerida, rohkem infot leiab Tõstamaa valla kodulehelt.

Tõstamaa mõisas loodusõhtul juhib vestlust ja näitab fotosid Heikki Luhamaa pärandkoosluste kaitse ühingust. Tutvustatakse trükist “Pärnu maakonna looduskaitseobjektid”, osalejate vahel loositakse välja loodusraamat. Vestlusringile järgneb ansambli Von Dorpat kontsert.

Loodusõhtu korraldamist toetab keskkonnainvesteeringute keskus. Bussiretk, loodusõhtu, energiapaus ja tutvumine Tõstamaa mõisaga on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles