Ahti Kõo uudisteos läheb hästi müügiks

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahti Kõo raamatu "Salamees" kaanepilt.
Ahti Kõo raamatu "Salamees" kaanepilt. Foto: Repro

Pärnu kunagise linnapea ja volikogu esimehe Ahti Kõo romaan “Salamees” on Rahva Raamatu kaupluseketis juba läbi müüdud, Apollos seda veel leidub.

Kirjastuses Eesti Raamat välja antud romaan kõneleb tutvustuse kohaselt igikestvast, sageli lootusetust, mõnikord soovitu leidmisenigi viivast otsimisest. Kõo ütles Pärnu Postimehele, et “Salamees” on veel rohkem välja mõeldud kui tema esikteos, üsna otse Pärnu poliitelust kõnelenud “Oleme seda väärt”.

“”Salamees” on täiesti poliitikaväline ja käsitleb inimestevahelisi suhteid, lähtudes meie olude kahest mureaspektist, millest üks on vaesus ja teine joomine. Käsitlen neid teemasid eraldi ja koos ja kirjutan, kuidas need muudavad inimeste omavahelisi ja peresuhteid. Kahtlemata mahub raamatusse armastust ja vihkamistki nagu elus ikka,” rääkis Kõo Pärnu Postimehele antud usutluses.

Kahe romaani autoril on töös juba kolmas teos, milles Kõo kavatseb vaatluse alla võtta võlguelamise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles