Olev Siinmaa kodumaja on taas müügis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pankrotihalduri poolt korraldataval enampakkumisel on Olev Siinmaa kodumaja alghind kahanenud nelja miljoni kroonini.
Pankrotihalduri poolt korraldataval enampakkumisel on Olev Siinmaa kodumaja alghind kahanenud nelja miljoni kroonini. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pankrotihaldur müüb kordusenampakkumisel Pärnus Rüütli 1a asuvat ajaloolist Olev Siinmaa villat alghinnaga neli miljonit krooni, selgub Ametlikest Teadaannetest.


Ajalooline kunagise linnaarhitekti Olev Siinmaa kodumaja kuulub osaühingule Bonnard Kinnisvara, mis läks pankrotti tänavu veebruaris. Firma vastu on nõude esitanud 33 võlausaldajat kogusummas 119,6 miljonit krooni.

Kohtutäitur ja ettevõtte pankrotihaldur on Bonnard Kinnisvara varasid korduvalt enampakkumisel realiseerida üritanud, kuid seni on see ebaõnnestunud. Mitmendat korda on müügis Siinmaa maja ja selle hind kahaneb iga enampakkumisega.

Mullu detsembris proovis Pärnu kohtutäitur Rocki Albert Siinmaa villat müüa alghinnaga kaheksa miljonit krooni, kuid ostjat ei leitud. Tänavu 29. maiks ootas kaks miljonit krooni madalama alghinnaga pakkumisi Rüütli 1a majale pankrotihaldur Kauri Rattus, kuid müügikatse nurjus taas.

Nüüd pani Rattus Siinmaa maja kordusenampakkumisele alghinnaga neli miljonit krooni, millele lisandub käibemaks. Pakkumisi saab esitada 31. juulini ja tulemused avaldatakse 3. augustil.

Elamul lasub kokku neli hüpoteeki Swedbanki kasuks ja hüpoteek DNB Nord Banka kasuks summades vastavalt 10,3 ja 1,9 miljonit krooni, selgub Ametlikest Teadaannetest.

6. juulil on Siinmaa maja kinnisvaraportaalis www.kv.ee pakkumiste hulka lisanud kinnisarabüroo RE/MAX Professionals. Kolmekorruselise kaheksatoalise ning täielikult renoveeritud kesklinna elamu eest küsitakse seal 5 200 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles