Kalleim korter võeti müügist

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle Pärnu ranna rajoonis Seedri tänava pansionaadis asuva viietoalise avara rõduga korteri võis osta 6,7 miljoni krooni eest.
Selle Pärnu ranna rajoonis Seedri tänava pansionaadis asuva viietoalise avara rõduga korteri võis osta 6,7 miljoni krooni eest. Foto: Urmas Luik

Kevadel oli Pärnumaal müüdavatest korteritest kalleim Pärnu ranna rajoonis Seedri tänaval 6,7 miljoni krooniga müügis olnud sisustatud korter ja kõige odavamaid eluasemeid müüs Tootsi vallavalitsus avalikul enampakkumisel 25 000 krooniga.


Seedri tänava viietoalist korterit enam kinnisvarapakkumiste seas ei leia, kuna arendaja leidis, et soovitud hinda pole selle korteri eest praegu lootust saada.



Küll leidsid omaniku Tootsi korterid. Tootsi vallavolikogu esimehe Kalev Kaljuste sõnutsi ostsid inimesed Eesti teisest otsast need endale suvituskorteriks. “Inimesed said aru, et Pärnule lähemale nad nii soodsalt elamist ei leia ja hea tee korral pole Tootsist Pärnusse 40 kilomeetrit sõita mingi probleem,” rääkis Kaljuste.



Kuna Tootsi alevis on vallale kuuluvaid kortereid tühjana seismas veel, arutab homme kogunev Tootsi vallavolikogu taas nende müükipaiskamist. “Need lähevad enampakkumisele ilmselt veel madalama hinna eest,” pakkus Kaljuste. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles