Pärnus tutvustati tervisepäeval spordi- ja lõõgastusvõimalusi

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus toimus täna tervisepäev, kus linnarahvale tutvustati spordi- ja lõõgastusvõimalusi. Pildil pakuvad meelelahutust rahvatantsijad.
Pärnus toimus täna tervisepäev, kus linnarahvale tutvustati spordi- ja lõõgastusvõimalusi. Pildil pakuvad meelelahutust rahvatantsijad. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval toimus Port Arturi ja Pärnu Keskuse vahelisel platsil kogu perele mõeldud tervisepäev.


Oma telkidega olid linnarahvale reklaami tulnud tegema taastusravikeskus Estonia, spaahotell Viiking ja Tervise Paradiis. Kohapeal sai näiteks proovida mõnusat parafiinhooldust kätele, lasta kogenud massööridel kanget selga mudida ning kontrollida oma veresuhkrut ja kolesteroolitaset.



“Ei ole kõige paremad näitajad inimestel,” ütles Viikingi kardioloogiaõde Külliki Almosen, kelle laua taga pidevalt keegi oma verenäitajaid uurida soovis. “Kolestroolitasemed on küllalt kõrged ja inimesed on ise sellest üllatunud. Siit moraal, et võiks oma tervisele rohkem aega pühendada.”



Üritusel tehti reklaami pühapäevasele kahe silla jooksule, kohapeal sai proovida käimiskeppe. Näidistreeningut pakkusid spordiklubi Tervisex ja pidevalt jätkus huvilisi sõudeergomeetreid sikutama. Suure aplausi teenisid karateklubi Zen võitlejad, kes muuhulgas demonstreerisid terve virna katusekattekivide purustamist palja käega.



Lapsed said lustida lastetelgis võistlustel ja mängudel, väga populaarne oli turnimine suure päästeauto sees ja peal.  



Port Arturi rõivakauplused demonstreerisid sportlikku ja vabaaja moodi, veel astusid laval üles ansamblid Greip ja Raisk ning hiphopiartist B2H, kes laulis muuhulgas oma keha liigutamise ja sportimise vajadusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles