Selgub KOIT-kava taotluste pingerida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aivar Aotäht/Sakala.

Pärnumaal on kohalike omavalitsuste investeeringute toetamise (KOIT) kava tänavuses taotlusvoorus sõelale jäänud 17 taotlust, maakondlik hindamiskomisjon alustas rahastamist ootavate koolide, lasteaedade ja spordirajatiste ülevaatamist.


Meetme “Kohalike avalike teenuste arendamine” raames aastateks 2009-2012 on maakonnas sotsiaalse infrastruktuuri rajatiste tarvis jagada 100 miljonit krooni.



Pärnu maavalitsuse arengutalituse juhataja Urmas Kase rääkis, et maakondlik hindamiskomisjon alustas tutvumissõiduga läinud nädalal ja jätkab sellel, pingerida selgub komisjoni istungil 11. septembril. Seejärel esitab komisjon oma otsuse siseministeeriumile ja siis tuleb oodata regionaalministri otsust.



Läinud aastal võttis ministri otsuse teadasaamine mitu kuud, sest rahastamist vajavate sotsiaalse infrastruktuuri objektide pingerea esitavad kõik maakonnad. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles