Pärnu tunnustab kodanikeühendusi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnakodaniku majas korraldatakse kodanikunädala raames nii õpilastele mõeldud üritusi kui muudki.
Pärnu linnakodaniku majas korraldatakse kodanikunädala raames nii õpilastele mõeldud üritusi kui muudki. Foto: Henn Soodla

Kodanikunädala raames antakse 25. novembril Pärnu linnakodaniku majas linna neljale kodanikeühendusele üle tänukirjad.



Linnakodaniku majas kell 14 algaval üritusel saavad tänukirja Zonta International Pärnu klubi, MTÜ Pärnumaa Vähemusrahvuste Liit Raduga, MTÜ Pärnu Pimedate Ühing ja Pärnu Shalomi abikeskuse lastemaja, teavitas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.



Zonta Pärnu klubile antakse tänukiri kodanikuinitsiatiivi väärtustamise eest ning pärnakate kaasamise eest tervise- ja heategevusprojektidesse. Raduga saab tänukirja pikaajalise tulemusliku tegevuse eest eri rahvuste kultuuriväärtuste hoidmisel ja tutvustamisel.



Pimedate ühing teenib linnavalitsuse tänukirja pimedate ühistegevuse suurepärase organiseerimise eest linnas ja Shalomi abikeskuse lastemaja tunnustatakse päevakeskuse tegevuse sisuka korraldamise eest.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles