Kodanikupäeva viktoriini parimad sõidavad vastuvõtule

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustpeade maja.
Mustpeade maja. Foto: Liis Treimann

Pärnu Ülejõe gümnaasiumi õpilane Tauri Roosipuu, Koidula kooli õpilased Mart Treial ja Elise Salla ning Nele Küüts Vanalinna põhikoolist on kutsutud 16. veebruaril Tallinna Mustpeade majja kodanikupäeva viktoriini parimate vastuvõtule.


Ülejõe gümnaasiumi kümnendik, Anne Kärneri õpilane Tauri Roosipuu kogus viktoriinil 63 punkti, Koidula kooli 11. klassis õppiv Treial 62 ja samuti 11. klassis käiv Salla 61 punkti. Treialit ja Sallat juhendas Madis Somelar. Neid kolme ootab Tallinnas ees kodanikupäeva viktoriini lõppvoor.

Vanalinna põhikool pälvis kodanikupäeva viktoriinist aktiivse osavõtuga kategoorias “Eesti õppekeelega põhikoolid” teise koha. Vanalinna koolist lõi viktoriinis kaasa 34 õpilast ja neile õpetab ajalugu Madis Somelar. Kooli Tallinnas esindav Nele Küüts kogus 59 punkti.

Tubli punktisumma said veel Mari-Liis Jaanson (59) ja Indrek Värva (56) Vändra gümnaasiumist, Martin Maasik (58) Vanalinna koolist, Martin Kabel (56) Hansagümnaasiumist, Deanna Vainoja (56) ja Geir Tagapere (56) Ülejõe gümnaasiumist.

Kodanikupäeva viktoriini korraldab Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed alates 2003. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles