Lepa Keskuses avas uksed Pärnu kolmas Säästumarket

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue kaupluse esimene ostja oli Urmas Mitt, kes ostis endale ja sugulastele kolm ämbrit šašlõkki.
Uue kaupluse esimene ostja oli Urmas Mitt, kes ostis endale ja sugulastele kolm ämbrit šašlõkki. Foto: Ants Liigus

Uuenenud Lepa Keskuses avati täna hommikul Pärnu kolmas Säästumarket, mis avardab kesklinna elanike ostuvõimalusi.
 

Ligi 600 ruutmeetri suuruse müügisaali ja 1700 artikliga kauplus on Säästumarketite ketis tavaline pood. “Teistes meie kauplustes on neli rida, siin on veidi sopilisem,” iseloomustas Säästumarketite keti direktor Regina Velberg uut poodi.

Poes piisab ruumi
Nelja kassa vahele on suurem ruum jäetud, et kauplusest ostuta väljujad trügima ei peaks. Vaatamata avamisjärgsele tunglemisele, jagus kaupluses küllalt ruumi, et riiulite vahel liikuda.

“Oleme Pärnus edukad,” rääkis Velberg. “Seda näitab eriti Ülejõe kaupluse läbimüük,  eelmise aasta alguses panime sinna viienda kassa juurde. Kesklinnas polnud ühtegi Säästumarketit ja kui see koht välja pakuti, olin väga rahul.”

Lepa Keskuse Säästumarketis töötab 14 inimest, müüjate kuupalk algab 7000 kroonist. Kauplust juhatab Ruth Rehe.

Kella 10ks, kui kauplus avati, oli selle ukse taha kogunenud sadakond inimest. Ostusaali tuldi rahulikult, osa inimesi ei leidnud algul väikesi korve üles.

Šašlõkiämbreid rabati nelja kaupa
Esimene ostja oli Räämal elav Urmas Mitt, kes lahkus poest kolme šašlõkiämbriga. Miti sõnutsi tahtis ta juba hommikul Tallinna maantee Säästumarketist 29.90kroonise kilohinnaga Wõro šašlõkki osta, kuid seal oli see juba otsas ja lisa lubati alles õhtuks.

Lepa Keskuse Säästumarketi avamise puhul kõigis Pärnu Säästumarketites pühapäeva või otsalõppemiseni müüdavad šašlõkiämbrid olid populaarne kaup. Kui müüja kaheksa kastiga tuli, tühjenesid need paari minutiga. Alles hiljem hakati uurima, kui palju ämbris liha ja kui palju vett on.
Wõro šašlõkki ei müüda ainult Säästumarketites, mujal on selle tavahind 44.90 krooni.

Säästumarketile on uus kauplus 59., järgmine avatakse juunis Kärdlas. Velberg ei välistanud, et lähiaastatel jõutakse Pärnu maakonda.

Lepa Keskuse teine korrus on kavas avada 1. juunil. Selleks ajaks avab esimesel korrusel uksed varasemast rohkem kauplusi ja teeninduspunkte, eile olid peale Säästumarketi avatud lillepood, kosmeetikaäri ning soolalampide ja teraapiliste vääriskivide kauplus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles