Pärnu linn paneb Mirage’i maja 20 miljoniga müüki

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu kavatseb panna müüki Rüütli 40 kinnistu, millel asuvas majas tegutseb ööklubi Mirage.
Pärnu linnavolikogu kavatseb panna müüki Rüütli 40 kinnistu, millel asuvas majas tegutseb ööklubi Mirage. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavolikogu kavatseb täna panna 20 miljoni kroonise alghinnaga müüki Pärnu peatänava ääres Rüütli 40 kinnistu, millel asuvas majas tegutseb ööklubi Mirage.


Enamik majast (976 ruutmeetrit) on renditud Juhan Kolgile ja Urmas Pastile kuuluvale osaühingule Pärnu Kaubabörs. Rendileping rendituluga 47 419 krooni kuus kehtib 1. oktoobrini 2014.

Kui ostja otsustab rendilepingu enne tähtaega lõpetada, peab ta Pärnu Kaubabörsile linnaga kokku lepitud parenduste eest 3,6 miljonit krooni maksma. Seda linn ostjale ei hüvita. Kui rendileping kehtib 2014. aasta sügiseni, ei pea rentnikule parenduste eest tasuma.

Omapärane on seegi, et hoones asuva apteegi sisustuse omanik on AS Pharmac. Ettevõte lõpetas selles majas apteegi pidamise juba ammu ja mööbel seisab kasutuseta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles